Ciolacu, după decesul fostului secretar de stat al SUA, victimă a hackerului român Guccifer: Un lider fără pereche şi un adevărat campion al democraţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă
Marcel Ciolacu FOTO Arhivă

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de condoleanţe familiei fostului secretar de stat al SUA Colin Powell. Familia a anunţat că liderul a decedat în urma infectării cu Covid-19.

„Este o zi tristă pentru noi toţi! Colin Powell, un lider fără pereche şi un adevărat campion al democraţiei a decedat. El a condus cu integritate şi a lăsat o amprentă greu de şters naţiunii sale! Suntem alături de familia sa”, a scris Marcel Ciolacu pe Twitter.

Generalul american Colin Powell, secretar de stat în primul mandat al fostului preşedinte George W. Bush, a decedat de COVID-19 la vârsta de 84 de ani, a anunţat familia sa luni.

În 2013, Colin Powel a căzut victimă hackerului român Guccifer, care i-a făcut publică corespondenţa electronică pe care a dus-o, timp de zece ani, cu europarlamentara Corina Creţu.

„Te-am iubit atât de mult, atât de mulţi ani. Ai fost cea mai mare iubire a vieţii mele“, a fost unul dintre mesajele adresate lui Powell. 

Fostul secretar de stat n-a negat şi nici n-a confirmat relaţia. El a recunoscut, însă, că e-mailurile sunt reale. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite