Ciolacu: Congresul PNL este un afront uriaş la adresa românilor. Guvernul Cîţu siluieşte cum vrea legea în interes politic

Ciolacu: Congresul PNL este un afront uriaş la adresa românilor. Guvernul Cîţu siluieşte cum vrea legea în interes politic

Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos / George Calin

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune că organizarea congresului PNL cu 5000 de delegaţi „este un afront uriaş la adresa românilor” şi că Guvernul condus de Florin Cîţu „siluieşte” legea în interes politic. Liderul a amintit că şi PSD a organizat congres online anul trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Congresul PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală, deşi infectările au explodat- este un afront uriaş la adresa românilor. Guvernul Cîţu siluieşte cum vrea legea în interes politic, dar le cere românilor să accepte restricţii tot mai severe. Este o dublă măsură flagrantă care va avea ca efect şi mai puţină încredere în guvernanţi”, a transmis Ciolacu pe Facebook. 
 
Liderul Social-democraţilor a amintit că „anul trecut, PSD a organizat Congres online în pandemie şi a făcut eforturi uriaşe să respecte toate prevederile legale:
- am redus masiv numărul de delegaţi;
- am folosit mai multe spaţii interioare şi exterioare din ţară conectate prin internet;
- am stat mai puţin de 20 de persoane în aceeaşi sală”. 
 
Potrivit Social-democratului, „acum, PNL face orice să fie deasupra legii. 5.000 de liberali ignoră normele sanitare, cu riscul de a răspândi virusul în toată ţara. În România revine carantina, magazinele se închid din nou la ora 18.00 sau 20.00, iar Cîţu, Orban, Gorghiu şi Rareş Bogdan au un singur gând: cum să numere voturile. Restul ţării a reînceput să numere zilnic morţii de COVID 19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările