Ciolacu compară PSD cu Joe Biden: Aşa arată planul de scoatere a Americii din criză. Sunt măsuri similare cu propunerile PSD în planul de guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu/ Facebook
Marcel Ciolacu/ Facebook

Liderul PSD Marcel Ciolacu a comparat vineri planul preşedintelui SUA Joe Biden cu măsurile făcute de social-democraţi în propriul program de guvernare. „Sunt sigur că premierul Cîţu, şcolit în Statele Unite, va ieşi azi şi va da de pământ cu #socialiştii lui Biden”, a relatat Ciolacu.

„Aşa arată #planulBiden de scoatere a Americii din criză. Sunt măsuri similare cu propunerile făcute de #PSD în programul său de guvernare. Multe dintre aceste măsuri sunt susţinute şi prin amendamentele la buget depuse de parlamentarii noştri în aceste zile. 

Oare preşedintele Biden este populist, cum ne acuză pe noi propaganda Dreptei?

Oare democraţii americani sunt iresponsabili, lansând un asemenea program de protejare a locurilor de muncă? Sau poate acesta este răspunsul CORECT pe timp de criză? 

Sunt sigur că premierul Cîţu, şcolit în Statele Unite, va ieşi azi şi va da de pământ cu #socialiştii lui Biden care îndrăznesc să nege filozofia austerităţii!”, a scris vineri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Comisiile parlamentare de buget-finanţe continuă vineri dezbaterile asupra proiectului legii bugetului de stat pe 2021, fiind programate discuţii privind bugetele mai multor ministere, printre care Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Ministerul Agriculturii, Ministerul Educaţiei, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Justiţiei.

Toate bugetele ordonatorilor principali de credite au primit joi avize favorabile în comisiile de specialitate. La proiectul legii bugetului de stat au fost depuse 3.169 de amendamente.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite