Ciolacu îl cheamă pe Orban în Parlament „să arate cum poate stăpâni pandemia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a anunţat că, alături de şeful interimar al Senatului Robert Cazanciuc, i-a scris premierului Ludovic Orban pentru a veni în Parlament ca să prezinte măsurile pentru împiedicarea răspândirii COVID-19. El a precizat că şeful Executivului trebuie să arate „ţării un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, începerea şcolii şi organizarea alegerilor”.

„Orban trebuie să prezinte ţării un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, începerea şcolii şi organizarea alegerilor. Doar vorbele nu mai ajung! Românii nu au cum să creadă o guvernare care a pierdut total controlul pandemiei şi pune carul înaintea boilor. PNL a intrat în campanie electorală înainte de a convinge românii că alegerile locale pot fi organizate fără riscuri. Se chinuie să încropească alianţe politice în loc să se alieze cu cetăţenii pentru a depăşi vârful pandemiei. Iar începerea în siguranţă a şcolii ar fi un bun exemplu că Guvernul poate organiza şi alegerile. Din păcate, n-au o strategie serioasă, doar bâlbele miniştrilor care se bat cap în cap”, a scris Marcel Ciolacu luni pe Facebook.

Liderul interimar al PSD i-a transmis lui Orban „guvernaţi, nu mai mimaţi”.

„De aceea, împreună cu preşedintele Senatului – Robert Cazanciuc, am scris astăzi (luni - n.r.) premierului Orban că trebuie să vină în Parlament să ne arate cum poate stăpâni pandemia. Altfel, Guvernul PNL riscă alegerile, şcoala şi întreaga economie! Guvernaţi, nu mai mimaţi!”, a conchis Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite