Ciolacu, după atacurile liberalilor la Alexandru Rafila: „Am să îi spun să îşi ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei
FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacţionat după ce mai mulţi lideri ai PNL, precum Florin Cîţu şi Rareş Bogdan, l-au criticat pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, pentru deciziile luate în combaterea pandemiei, printre care abandonarea discuţiilor privind introducerea certificatului verde la locul de muncă.

„Am să îi cer domnului ministru Rafila să îşi ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi. Eu domnului Rafila categoric nu am ce să îi reproşez. După atâta timp când s-au luat măsuri şi pentru organizatea ATI, cu antiviralele, cu medicamentele inovative din spitale. Se şi văd”, a transmis liderul social-democraţilor, joi, la Parlament.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a transmis, într-un interviu la Digi24, că decizia renunţării la proiectul de lege privind introducerea Certificatului Verde la locul de muncă a venit din partea ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila. 

Totodată, Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a declarat că Alexandru Rafila a „jucat cu ochii la sondaje” atunci când a trebuit să ia o decizie privind introducerea Certificatului Verde, fiind o măsură nepopulară, şi nu „cu ochii la sănătatea românilor”. 

Europarlamentarul a mai precizat că partidul său ar fi trebui să ceară înlocuirea ministrului Rafila după atacurile pe care le-a avut la adresa lui Florin Cîţu privind certificatul verde şi campania de vaccinare. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite