Ciolacu, aspru criticat de propaganda rusă: E o ruşine! Cere PSD să fie de acord cu condamnarea şi hăituirea liderilor de partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Discursul liderului PSD, Marcel Ciolacu, este aspru criticat de site-ul de propagandă rusă Sputnik, publicaţia susţinând că este „o ruşine” pentru că a cerut PSD să fie de acord cu condamnarea lui Dragnea şi a lui Adrian Năstase şi hăituirea Olguţei Vasilescu şi a altor membri de partid.

„Atitudinea lui Marcel Ciolacu poate fi considerată cu adevărat o ruşine iar a atins apogeul! Azi, în discursul său – ca de obicei, incult şi plin de inepţii – a declarat că PSD trebuie să se rupă de ”trecutul în care partidul a fost folosit pe post de „cheie la uşile justiţiei”, cu referire la mandatul lui Liviu Dragnea în fruntea partidului”.

(...)

Deci, Ciolacu vrea să spună că PSD trebuie să fie de acord cu condamnarea lui Adrian Năstase şi Liviu Dragnea – ca şi a lui Dan Voiculescu -  cu hăituirea lui Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Toni Greblă, Olguţa Vasilescu, Vali Zgonea şi a nenumăraţi lideri naţionali şi locali?

Ciolacu vrea să spună că modificarea legislaţiei penale, solicitată de mari specialişti în drept şi realizată parlamentari de prim rang ai PSD – toate astea trebuie lăsate în urmă!

De asemenea, bătălia cu ”statul paralel” trebuie uitată – a fost ”în interesul lui Liviu Dragnea”, vrea să spună Ciolacu!”, scrie Sputnik, în analiza făcută pe discursul lui Ciolacu.

„Toate clarificările din Codul Penal şi Codul de Procedură Penală, definirea completurilor specializate, anularea protocoalelor secrete – o muncă uriaşă a PSD e aruncată de acest individ dubios, cu găuri în CV, cu relaţii dubioase cu serviciile şi cu teroristul Omar – dar şi cu un dosar la DNA, cu ditamai prejudiciul, dar trecut cu vederea de însăşi ”elita” DNA de la Ploieşti!

Toate aceste realizări şi aceste bătălii au fost urmarea interesului celor care ”au crezut că pot folosi PSD ca pe o cheie la uşile justiţiei”?!”, mai scrie publicaţia.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite