Ciolacu: În 60 de zile, Guvernul a dat şase asumări şi o groază de bâlbe. Am văzut ilegalităţi şi o lipsă totală de imaginaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciolacu îi bate obrazul lui Orban OTO Mediafax/Alexandru Dobre
Ciolacu îi bate obrazul lui Orban OTO Mediafax/Alexandru Dobre

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că, în cele 60 de zile de când este în funcţie, Guvernul Orban a dat şase asumări de răspundere, precizând că nu s-a dat încă ordonanţa pentru reorganizarea ministerelor. El a mai afirmat că a văzut din partea Executivului ilegalităţi, lipsă de imaginaţie şi abordări într-o logică electorală.

„În cele 60 de zile, în afară de faptul că a dat şase asumări şi o groază de bâlbe... nu ştiu dacă s-a dat încă ordonanţa cu reoganizarea ministerelor. Se tot promite că se dă şi o aşteptăm şi noi la Parlament să o putem vedea. Am văzut o groază aş spune chiar ilegalităţi, o lipsă totală de imaginaţie şi nişte abordări într-o logică total electorală, nu într-o logică normală de guvernare. Asta înseamnă că continuă să creadă că vor putea face alegeri anticipate în România, total nedemocratic, sau să modifice nişte legi prin forţă sau prin impunere, un lucru total nedemocratic, de asemenea, şi neadecvat timpurilor noastre şi ce dorim noi de la democraţie“, a afirmat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă vor fi alegeri anticipate, liderul PSD a răspuns: „Din punctul meu de vedere nu vor fi alegeri anticipate“.

În plus, liderul PSD a afirmat, răspunzând unei întrebări, că Guvernul Orban „nu depăşeşte nota 5“. 

Guvernul Orban a fost învestit în funcţie în 4 noiembrie. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite