Cine este propunerea PSD pentru Ministerul Justiţiei în cazul câştigării alegerilor. Ciolacu: E un om cu o expertiză greu de egalat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. FOTo Eduard Enea
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. FOTo Eduard Enea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, la Adevărul Live, despre mai multe persoane pe care le-ar propune în funcţii-cheie într-un viitor guvern condus de un social-democrat.

Liderul PSD a dat mai multe nume de persoane care ar trebui să se regăsească în viitorul Guvern, în cazul în care social-democraţii ar ajunge la putere după 6 decembrie. Marcel Ciolacu a vorbit despre preluarea Ministerului de Finanţe de către Cristian Socol şi a Ministerului Sănătăţii de către Alexandru Rafila. 

De asemenea, Marcel Ciolacu a avansat şi numele fostului judecător de la CCR, Maya Teodoroiu, pentru Ministerul Justiţiei. „Maya Teodoroiu. E candidat pe locul 1 la Senat. E un om cu expertiză greu de egalat”, a declarat liderul PSD fiind întrebat de varianta pentru Justiţie. 

Maya Teodoroiu a fost judecător la CCR între 2015 şi 2019, aceasta venind pe un rest de mandat lăsat după plecarea Iulie Motoc la CEDO. În septembrie 2019 Maya Teodoroiu a fost numit agent guvernamental la CEDO.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite