Cine a prins lista PNL pentru Consiliul General al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stelian Bujduveanu şi Nicusor Dan FOTO Facebook
Stelian Bujduveanu şi Nicusor Dan FOTO Facebook

Cătălin Deaconescu și Stelian Bujduveanu ocupă primele două poziții pe lista PNL pentru Consiliul General al Capitalei, arată documentul obținut de „Adevărul“.

Ambii sunt consilieri generali și în prezent. În ultimii patru ani, s-au remarcat printr-o opoziție puternică la Gabriela Firea. La finalul anului trecut, Bujduveanu a preluat funcția de lider al consilierilor PNL.

Cătălin Deaconescu este înalt funcţionar public. A fost cel de-al doisprezecelea prefect al Municipiului Bucureşti. A ocupat funcţia de Prefect al Capitalei în perioada 28 august 2007-18 iunie 2008, iar anterior a fost Subprefect al Capitalei. Între 2002-2005, a fost membru al comisiei de administraţie publică a PNL. Din decembrie 2003 până în iunie 2005 a fost preşedinte al TNL Bucureşti. Între iunie-decembrie 2005 a deţinut funcţia de vicepreşedinte PNL sector 3. Este licenţiat în ştiinţe administrative.

Stelian Bujduveanu s-a alăturat PNL în 2012 şi a condus în ultimii ani organizaţia TNL Bucureşti. La 30 de ani a devenit lider al Consilierilor Generali PNL. Este licenţiat în Drept la Universitatea din Bucuresti. Detine un master în Dreptul Uniunii Europene şi este doctorand în Drept Administrativ în cadrul Şcolii Doctorale a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. E consilier personal al Ministrului Economiei.

Consilieri PNL
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite