Cine face parte din conducerea provizorie a PLUS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş şi membrii PLUS FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Cioloş şi membrii PLUS FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Consiliul Naţional al PLUS e format din 50 de oameni propuşi de Dacian Cioloş şi validaţi de Congresul partidului. Printre ei se numără Vlad Voiculescu, Dragoş Tudorache (fost ministru de Interne), Dragos Pîslaru (fost ministru al Muncii), Alin Mituţă, Valeriu Nicolae, Liviu Iolu şi Bogdan Deleanu. Din rândul membrilor Consiliului Naţional vor fi aleşi 10 oameni care vor forma Birou Naţional.

”Aţi avut încredere in mine şi asta mă îndatorează şi vă cer să aveţi încredere şi în echipa pe care v-o propun astăzi. Vom avea un Consiliu Naţional format din 50 de oameni. Pe mulţi dintre ei îi ştiţi, pentru că au lucrat şi lucrează la partid ca acest proiect să fie posibil. Din rândul membrilor Consiliului Naţional voi propune un Birou Naţional format din zece oameni şi cele două echipe vor avea un mandat executiv prin care se vor concentra pe construirea structurilor partidului în ţară”, a spus Dacian Cioloş la Congresul PLUS: 

Lista propusă de liderul PLUS a fost validată de Congres. 

Convenţia Naţională a PLUS s-a reunit, pentru prima dată, sâmbătă, în prezenţa a peste o mie de membri ai formaţiunii, pentru alegerea lui Dacian Cioloş în funcţia de preşedinte al PLUS. Fostul premier a fost ales cu 99% din voturi. În ianuarie 2020, după alegerile prezidenţiale, va avea loc un nou Congres. Profesoara Mihaela Miroiu, actorii Oana Pellea şi Marius Manole s-au numărat printre invitaţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite