Cine va ocupa locul lăsat liber de Claudiu Manda în Senat

Cine va ocupa locul lăsat liber de Claudiu Manda în Senat

Claudiu Manda

Locul lăsat liber în Senat de către Claudiu Manda, care a obţinut un mandat de europarlamentar,, va fi ocupat de către consilierul judeţean Dolj Eugen Gioancă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gioancă devine senator după ce secretarul general al PSD Dolj, Cosmin Vasile, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, care s-a aflat înaintea lui pe lista de candidaţi PSD Dolj pentru Senat la alegerile parlamentare din 2016, a decis să nu meargă în Parlament, conform Agerpres.

"Am decis să nu merg în Senatul Romaniei şi să rămân vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Dolj. Este o perioadă foarte încărcată ca volum de muncă, sunt multe proiecte pe care le implementăm şi doresc să fiu alături de echipa de la Consiliul Judeţean, să pun umărul la atingerea tuturor obiectivelor stabilite. De asemenea, în calitate de secretar general al PSD Dolj, îmi doresc să fiu prezent permanent în mijlocul colegilor din organizaţii", a spus Cosmin Vasile, sâmbătă, după Conferinţa extraordinară a PSD Dolj, în cadrul căreia au fost votaţi cei 175 de delegaţi ai organizaţiei la congresul din 29 iunie, fiind cea mai mare delegaţie din ţară.

Conferinţa extraordinară de sâmbătă a PSD Dolj a adoptat şi o rezoluţie prin care organizaţia susţine continuarea guvernării.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: