Cine va fi noul şef de cabinet al lui Ungureanu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu îşi caută un şef de cabinet şi un purtător de cuvânt.

Surse oficiale susţin că  variantele pentru ocuparea postului de purtător de cuvânt ar putea fi redactorul şef al televiziunii Money Channel, Dan Suciu, sau şeful pe comunicare externă al BCR, Ionuţ Stanimir. În ceea ce priveşte şefia cabinetului, zvonurile sunt că preferatul pentru această poziţie este diplomatul Cornel Feruţă.

"Şeful Guvernului doreşte ca în postul de purtător de cuvânt al Guvernului să fie o persoană specializată în economie. Cele mai mari şanse de a ocupa acest post le are Dan Suciu, care a acceptat în principiu să preia funcţia, dar decizia finală aparţine premierului, iar la acest moment nu este luată", spun sursele citate, conform Mediafax.

Zvonurile spun că premierul Ungureanu i-a oferit fostului purtător de cuvânt al premierului Emil Boc, Ioana Muntean, să rămână în echipa ministerială de comunicare, iar aceasta ar fi acceptat.

Lista persoanelor luate în calcul pentru instalarea pe acest post a inclus mai multe nume de foşti şi actuali jurnalişti specializaţi în economie, dar unii dintre aceştia au refuzat oferta din cauza mandatului scurt al Guvernului, până la alegerile parlamentare din toamnă, şi a contextului politic.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite