Medicul supravieţuitor din Apuseni, Radu Zamfir, noul consilier onorific al ministrului de Interne

Medicul supravieţuitor din Apuseni, Radu Zamfir, noul consilier onorific al
ministrului de Interne

Foto Facebook/Dr. Radu Zamfir

Radu Zamfir, medicul care a supravieţuit accidentului din Apuseni, devine consilier onorific al ministrului Marcel Vela, relatează Digi24.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vă pot confirma acest lucru şi vreau să vă spun că de fiecare dată când expertiza mea este utilă într-un loc, eu o pun la dispoziţia sistemului de sănătate şi a ţării noastre”, a declarat dr. Radu Zamfir pentru Digi24.

În primăvara acestui an, doctorul Radu Zamfir, medic primar chirurgie generală şi cercetător ştiinţific  a fost numit  prin Ordin al ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, în funcţia de  director executiv la Agenţia Naţională de Transplant (ANT).

Dr. Radu Zamfir este doctor în medicină, atestat în chirurgie  hepato-bilio-pancreatică şi chirurgie oncologică şi deţine o diplomă europeană de transplant pentru prelevare multiorgan.

Dr.Radu Zamfir a fost  formator în cadrul unor proiecte europene dedicate transplantului de organe, recum “Educaţia  medicilor în domeniul translantulu” şi  “Dezvoltarea competenţelor în transplant”.

De-a lungul carierei sale dedicate activităţii de transplant, dr. Radu Zamfir a primit mai multe distincţii, printre care şi o Diplomă de excelenţă pentru contribuţia deosebită şi implicarea în dezvoltarea activităţii de transplant hepatic în România.

Radu Zamfir a făcut parte din echipa medicală care s-a prăbuşit cu avionul, în urmă cu cinci ani, în Munţii Apuseni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: