Cine sunt liberalii care au votat „pentru“ Legea salarizării PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalii s-au abţinut la votul final din Camera Deputaţilor la Legea salarizării promovată de PSD, însă tot au fost cinci care au votat „pentru”. Deputaţii USR au votat „împotrivă”, în timp ce din partea PMP a fost un vot „pentru“, iar restul s-au abţinut.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de Lege a salarizării, iniţiat de PSD, cu 188 de voturi „pentru”, 28 de voturi „împotrivă” şi 47 de abţineri.

Din cele 188 de voturi favorabile, 140 au venit de la PSD, 13 de la ALDE, 18 de la UDMR, 9 de la minorităţi, 5 de la PNL, unul de la PMP şi două de la neafiliaţi.

Roberta Anastase, George Ionescu, Dumitru Oprea, Răzvan Prişcă, Aurel Varga de la PNL şi Liviu Ioan Balint de la PMP au votat „pentru“.

Împotriva legii s-au pronunţat doar 28 de deputaţi, respectiv toţi parlamentarii USR prezenţi, 23, şi cinci liberali. Printre liberalii care au votat împotrivă au fost Ioan Cupşa, Antoaneta Ioniţă şi Daniel Olteanu.

Un număr de 47 de deputaţi s-au abţinut la vot - 32 de la PNL, 10 de la PMP şi 5 de la minorităţi. Printre liberalii care s-au abţinut la vot se numărăr Viorica Cherecheş, Victor Paul Dobre, Mara Mareş, Cezar Preda, Ovidiu Raeţchi, Ionuţ Stroe, Mihai Voicu.

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, nu a fost prezentă la Parlament.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite