Cine e senatorul PNL care a votat împotriva Guvernului Orban. „Luptăm azi pentru românii care îşi doresc alegerea primarilor în două tururi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Hărărău FOTO Facebook
Carmen Hărărău FOTO Facebook

Senatorul PNL Carmen-Eleonora Hărărău a votat, miercuri, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Aceasta este secretar în grupul parlamentar al PNL din Senat şi este aleasă în circuscripţia electorală Hunedoara, pe listele PNL.

„Astăzi #PNL determină confruntarea parlamentară între cei care acţionează politic ţinând seama de interesele şi de voinţa românilor, şi ceilalţi...

82% dintre români îşi doresc alegerea primarilor în două tururi! Noi, liberalii, luptăm astăzi în Parlament pentru ei. Dacă parlamentarii care se opun vor fi mai mulţi, Guvernul Orban cade şi ne îndreptăm spre alegeri anticipate. Dar, indiferent că această guvernare se va opri aici sau va merge mai departe, cele trei luni de guvernare PNL sunt un câştig pentru România”, scria aceasta azi pe Facebook, înainte de votul pentru moţiunea de cenzură.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi UDMR a trecut de votul Parlamentului cu sprijinul lui Victor Ponta. Preşedintele Klaus Iohannis îl va desemna tot pe Ludovic Orban premier, de două ori, astfel încât să forţeze alegeri anticipate, susţin surse politice pentru Adevărul. Primarii vor fi aleşi într-un singur tur de scrutin, deci PSD şi-a atins principalul obiectiv.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite