Cine e Ramona Săseanu, propunerea PNL pentru şefia TVR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Săseanu ar trebui să preia interimatul la TVR. FOTO Arhivă personală / Facebook Ramona Săseanu
Ramona Săseanu ar trebui să preia interimatul la TVR. FOTO Arhivă personală / Facebook Ramona Săseanu

Ramona Săseanu este propunerea pe care o va face PNL pentru preluarea interimatului la TVR, în cazul în care marţi sunt respinse rapoartele de activitate ale instituţiei, ceea ce va însemna demiterea Doine Gradea, actuala directoare generală şi preşedintă.

Anunţul privind propunerea Ramonei Săseanu pentru interimatul de la TVR a fost făcut de Ludovic Orban, în şedinţa conducerii PNL de luni dimineaţă. Propunerea lui Săseanu a reprezentat o supriză pentru majoritatea celor prezenţi. De altfel, potrivit unor surse participante, vicepreşedintele Florin Roman a întrebat cine o susţine, adică organizaţia, dar nu a fost lămurit de Orban. 

Ramona Săseanu, redactor la TVR Craiova, a fost prezentată de mai multe surse din media drept o persoană susţinută de deputatul de Dolj, Nicolae Giugea. Însă potrivit surelor „Adevărul”, pentru varianta Ramona Săseanu ca interimar la TVR a pledat deputatul Gigel Ştirbu, vicepreşedinte PNL, cel care le-a povestit colegilor că e o profesionistă şi că aceasta a dus lupte crâncene cu PSD-ul condus de Lia Olguţa Vasilescu în Dolj.   

În arhiva TVR poate fi găsită o emisiune în care Săseanu lua în 2015 un interviu unei ghicitoare care dezlega cununii şi descânta de deochi în vârtelniţă. Interviul o are ca protagonistă pe „Vrăjitoarea Elena”, o ghicitoare care doar câteva luni mai târziu era vizată de un dosar penal pentru şantaj şi înşelăciune, potrivit presei locale. 

Cine este Ramona Săseanu, potrivit biografiei de pe site-ul TVR

„Este licenţiată a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică şi a Facultăţii de Stiinţe Economice din cadrul Universităţii din Craiova. Este masterand al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti”, este descrierea făcută Ramonei Săseanu de pe site-ul TVR. 

Potrivit informaţiilor furnizate de acelaşi site, Ramona Săseanu lucrează în presă din 1995, debutând la un  post de radio din Craiova, „foarte ascultat la vremea respectivă”. În 1998  s-a mutat în Bucureşti unde a lucrat pentru Pro TV ca reporter, şi ulterior, corespondent de ştiri pentru zona Olteniei. 

La TVR Craiova lucrează din 2001, este redactor, iar cea mai mare realizare consideră că este emisiunea de sănătate pe care o realizează de 7 ani.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite