Cine e omul din PSD pentru care Tudose şi-ar da imediat demisia din Guvern. „Am venit împreună, plecăm împreună. Dacă pleacă mâine, plec cu el“

Cine e omul din PSD pentru care Tudose şi-ar da imediat demisia din Guvern. „Am venit împreună, plecăm împreună. Dacă pleacă mâine, plec cu el“

Premierul Mihai Tudose. FOTO Mediafax

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seară, că ar fi în stare să-şi dea demisia din Guvern dacă unul dintre vicepremierii săi, cu care se ştie de aproape 20 de ani, ar fi forţat să părăsească, la rândul lui, funcţia pe care o ocupă în cabinet.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cu Ciolacu mă ştiu de vreo 25 de ani. Cu familii, cu vacanţe făcute împreună. Toată lumea râde că nu face nimic, că n-are portofoliu. Nu, munceşte foarte mult. Se poate verifica pe cameră că nu a stat niciodată mai puţin de 12 ore. Am venit împreună, plecăm împreună. Dacă pleacă mâine, plec cu el“, a declarat Mihai Tudose, miercur sear[, la Antena 3. 
 
Marcel Ciolacu este vicepremierul fără portofoliu din echipa lui Tudose, acesta fiid pus să gestioneze relaţia între miniştrii Guvernului şi Parlament. Pus de Liviu Dragnea pentru a urmări îndeaproape activitatea lui Tudose, Ciolacu a devenit în ultima perioadă unul din social-democraţii care au trecut în echipa premierului şi pe care se bazează Tudose.  

FOTO Mediafax

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările