Cine e omul din PSD pentru care Tudose şi-ar da imediat demisia din Guvern. „Am venit împreună, plecăm împreună. Dacă pleacă mâine, plec cu el“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seară, că ar fi în stare să-şi dea demisia din Guvern dacă unul dintre vicepremierii săi, cu care se ştie de aproape 20 de ani, ar fi forţat să părăsească, la rândul lui, funcţia pe care o ocupă în cabinet.

„Cu Ciolacu mă ştiu de vreo 25 de ani. Cu familii, cu vacanţe făcute împreună. Toată lumea râde că nu face nimic, că n-are portofoliu. Nu, munceşte foarte mult. Se poate verifica pe cameră că nu a stat niciodată mai puţin de 12 ore. Am venit împreună, plecăm împreună. Dacă pleacă mâine, plec cu el“, a declarat Mihai Tudose, miercur sear[, la Antena 3. 

Marcel Ciolacu este vicepremierul fără portofoliu din echipa lui Tudose, acesta fiid pus să gestioneze relaţia între miniştrii Guvernului şi Parlament. Pus de Liviu Dragnea pentru a urmări îndeaproape activitatea lui Tudose, Ciolacu a devenit în ultima perioadă unul din social-democraţii care au trecut în echipa premierului şi pe care se bazează Tudose.  

image

FOTO Mediafax

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite