Cine deschide lista PNL pentru Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lista partidului condus de Ludovic Orban e deschisă de Cătălin Deaconescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Lista partidului condus de Ludovic Orban e deschisă de Cătălin Deaconescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Lista liberalilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti este deschisă de Cătălin Deaconescu, unul dintre cei mai vocali critici ai administraţiei Firea, susţin surse politice pentru „Adevărul”.

Cătălin Deaconescu a fost, alături de Ciprian Ciucu, unul dintre cei mai mari contestatari ai primarului general Gabriela Firea, iar acum se găseşte pe poziţia întâi a listei liberale pentru Bucureşti. 

Potrivit unor surse politice, pe poziţia a doua se află liderul consiliderilor generali, Stelian Bujduveanu, liberal care a devenit mai activ mai ales în ultimul an. 

Pe un loc eligibil al listei liberalilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti este şi Adrian Moraru, candidatul PNL la Primăria Sectorului 3. 

„Bucureştiul are nevoie de astfel de specialişti în domeniul urbanismului. Gândiţi-vă că Bucureştiul nu are Plan de Urbanism General şi mafioţii din spatele PSD-ului încearcă să înlocuiască Planul de Urbanism General cu tot felul de PUZ-uri, fie coordonatoare de sector, fie PUZ-uri pe zone pentru a satisface interesele nelegitime şi pentru a distruge faţa Bucureştiului”, a afirmat liderul PNL. 

Orban a mai spus că Bucureştiul se sufocă atât din punct de vedere al traficului, cât şi al calităţii aerului.  „Avem de rezolvat probleme care bat pasul pe loc de foarte mult timp, problemele de trafic, investiţiile necesare în fluidizarea traficului. Deşi s-au alocat zeci de milioane de euro pentru un sistem de management al traficului, bazat pe semafoare inteligente, acest sistem nu funcţionează şi cred că nu a funcţionat nici măcar o singură zi în mandatul actualului primar general al Capitalei. Investiţii extrem de importante care ţin de punerea în practică a unui plan de mobilitate, au fost blocate, întârziate sau nu au început. Bucureştiul se sufocă atât din punct de vedere al traficului, cât şi din punct de vedere al calităţii aerului, Bucureştiul are probleme de infrastructură, atât subterane cât şi supraterane extrem de grave care afectează viaţa de zi cu zi a bucureştenilor”, a afirmat Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite