„Cine este d-na Pescaru?“ – „Intră tu primul, că pe mine mă pufneşte râsul!“

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

După faza cu rochiţa cu găurele a d-nei Dăncilă şi după faza cu Toader care spune că nu el a demis-o pe Kovesi şi după faza cu d-na Dan care spune că... şi după toate gafele şi bâlbele şi nenorocirile cu care ne-a blagoslovit guvernarea PSD-ALDE în toţi aceşti ani nu a trebuit să aşteptăm prea mult noile bâlbe şi incompetenţe.

A apărut acest domn psd-ist, acest Ministru al Sportului, căruia nu i-am reţinut numele, şi care a venit la întâlnirea cu parlamentarii ca şi cum ar fi venit la o bere cu băieţii. Când deputatul USR Claudiu Năsui l-a întrebat de ce au crescut cheltuielile cu bunuri şi servicii de la 2 milioane la 60 de milioane, acest domn nu doar că a spus o prostie, cum că sunt indemnizaţii pentru sportivi, dar a şi făcut o gafă de zile mari: „Cine este d-na Pescaru?“ s-a răţoit domnul ministru, când deputatul Năsui îi adresase dumneaei întrebarea. Doamna cu pricina fiind secretar de stat din 2014, pe Buget, la Ministerul Finanţelor, cu care, în teorie“, vorba aceluiaşi deputat Năsui, ar fi făcut bugetul!!!

Şi d-na Pescaru a făcut ceea ce ar fi făcut mulţi în situaţia aia penibilă: a pufnit-o râsul!

Sceneta mi-a adus aminte de bancul ăla cu lupii care vor să intre noapte în stână, ciobanul lovindu-l pe primul cu parul în bot, lupul întorcându-se către coleg zicându-i: „Intră tu primul, că pe mine mă pufneşte râsul!“

Cam asta e nivelul guvernării noastre: se pun băieţii pe furat ziua în amiaza mare, nu noaptea ca lupii ăia, şi când îi trăsneşte careva în bot cu o întrebare, îi pufneşte râsul. Şi evident, trec mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, fără să dea o explicaţie acătării la ce vor fi folosite cele 60 de milioane!

Mai grav e că această scenă reprezintă întreaga chintesenţa a modului în care a fost făcut acest buget al PSD-ALDE, un buget abracadabrant, un buget nerealist şi falimentar, care va îngropa România şi mai mult, întinzând-o pe tavă celor care aşteaptă la cotitură, pentru a-şi spori influenţa în această parte a Europei.

Tot ceea ce îi interesează pe cei de la PSD-ALDE este să-şi salveze propria piele. De fapt, pe unii dintre ei, pentru că restul, care sunt complici la acest act de distrugere programată a ţării şi economiei, în inconştienţa lor, vor fi cei care vor da seama despre toate fărădelegile întregului grup. Pentru că, atunci când va veni timpul, băieţii deştepţi îşi vor lua tălpăşiţa prin Madagascar sau Serbia, iar fraierii vor plăti oalele sparte. Negreşit!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite