Cine este Cezar Baciu, consilierul USR-PLUS care a votat bugetul municipiului Iaşi alături de PNL şi PMP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Baciu FOTO Cezar Baciu / Facebook
Cezar Baciu FOTO Cezar Baciu / Facebook

Consilierul USR PLUS al cărui vot a asigurat trecerea bugetului local Iaşi a fost membru supleant al Consiliului, după retragerea unui alt consilier care a obţinut un mandat de parlamentar.

De pe pagina Primăriei Iaşi aflăm că Cezar Baciu a fost consilier supleant USR-PLUS în Consiliul Local. Mai exact, el a intrat în Consiliu după ce alt consilier a fost ales la alegerile Parlamentare şi s-a retras din Consiliu.

Pe pagina sa de Facebook, Cezar Baciu spune că a studiat la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată din Iaşi.

După ce a votat alături de PNL şi PMP bugetul local, fostul consilier a primit pe Facebook pe lângă un mesaj de laudă şi reproşuri de la cei nemulţumiţi. 

Conform declaraţiei de avere de pe pagina primăriei, acesta a câştigat anul trecut suma de 21.600 de lei şi alţi 2.172 de lei din vânzări. 

Liderul USR PLUS Iaşi, Cosette Chichirău, a transmis că USR PLUS a cerut excluderea consilierului Cezar Baciu din partid, după ce acesta a votat trecerea bugetului propus de Mihai Chirica.

Cosette Chichirău este de părere că bugetul municipiului a fost construit „cu ignorarea totală” a propunerilor USR PLUS Iaşi.

Cosette a menţionat că „potrivit legii, după excluderea din partid, consilierul local îşi va pierde mandatul”. 

Votul consilierului USR PLUS Cezar Baciu a fost decisiv pentru trecerea proiectului de buget local, PNL şi PMP având împreună doar 13 voturi, cu unul mai puţin decât reprezintă majoritatea simplă în consiliu.

„Voi vota în conformitate cu jurământul pe care l-am depus în faţa cetăţenilor Municipiului Iaşi. Sunt pentru Bugetul Municipiului Iaşi”, a spus consilierul USR PLUS Cezar Baciu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite