Cine sunt candidaţii PMP în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PMP nu a fost cooptat în alianţa dreptei pentru Capitală, formată din PNL şi USR-PLUS, prin urmare, partidul fondat de Traian Băsescu va merge pe cont propriu la alegeri. Candidatul PMP la Primăria Capitalei ar putea fi chiar Traian Băsescu, însă decizia încă nu e tranşată. În shimb, PMP a stabilit candidaţii pentru sectoare.

Sectorul 1- Ioana Constantin.

Sectorul 2 - Cătălin Militaru

Sectorul 3 - Mihai Neamţu

Sectorul 4 - Ştefănel Dan Marin 

Sectorul  5 - Lucian iliescu

Sectorul 6 - Ştefan Florescu 

Adevărul” a anunţat în exclusivitate că PNL şi Alianţa USR-PLUS au ajuns vineri noaptea la un acord final în privinţa candidaţilor comuni în Bucureşti. La Sectorul 3, PNL l-a aruncat în lupta cu Robert Negoiţă pe Adrian Moraru, consilierul ministrului Muncii Violeta Alexandru. PMP nu a mai fost cooptat în alianţa dreptei pe Bucureşti, prin urmare Traian Băsescu se pregăteşte să candideze la Primăria Capitalei şi va rupe din voturile lui Nicuşor Dan.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat sâmbătă că dreapta pro-europeană s-a reunit într-un proiect comun pentru Bucureşti: PNL, USR şi PLUS vor susţine candidaţi comuni în Capitală cu scopul ca ”bătaia de joc la adresa bucureştenilor să ia sfârşt”. Protocolul semnat de liderii celor trei partide mai prevede că majorităţile constituite în urma alegerilor din acest an din Bucureşti vor susţine, pe baza principiului parităţii, pentru poziţiile de viceprimari, din partea partidelor semnatare - şapte viceprimari din partea PNL şi şapte viceprimari din partea Alianţei USR-PLUS.

Primarul general Firea a reacţionat compulsiv: ”S-a unit <<dreapta>>!! Wooooowww!!! Cine?? Partidele de dreapta!! Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Dacă nu ar fi de râs, ar fi chiar de plâns! Ce reacţie pot să am? Una de dezgust pentru manipularea pe care o practică!”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite