Cine este primul nume pe lista candidaţilor PSD pentru prezidenţiale. „E chiar şi peste Iohannis în sondaje“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea, a declarat, la un post local de radio, că, din punctul său de vedere, partidul o va susţine la alegerile prezidenţiale din 2019 pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD, a declarat, joi, că partidul trebuie să stabilească până în primăvară candidatul la prezidenţialele din 2019.

„Dorinţa este să câştigăm! Din sondaje, la noi, cel mai bine în partid stă doamna primar Firea. Dacă ne luam după ultimul sondaj, doamna Firea stă mai bine decât toate personalităţile, chiar şi peste Iohannis. Mergem cu doamna Firea, din punctul meu de vedere”, a declarat preşedintele PSD Gorj la Infinit FM, potrivit presei locale.

Florin Cârciumaru crede că şi preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ar avea şanse la alegerile prezidenţiale din 2019. „Îl văd pe Tăriceanu un posibil contracandidat cu şanse în faţa lui Iohannis. Totuşi, cel mai bine în sondaje, chiar şi peste Iohannis, stă primarul Capitalei, Gabriela Firea”, a mai spus liderul PSD Gorj.

Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD şi unul dintre social-democraţii apropiaţi de Liviu Dragnea, a declarat, joi, că partidul trebuie să stabilească până în primăvară candidatul la prezidenţialele din 2019.

„Să ştiţi că e şi dorinţa mea, şi a altor colegi să ne definim până în primăvară prezidenţiabilul, să îl apărăm cu dinţii pentru că va fi atacat de statul paralel. Colegii din ţară vor să-l vadă pe cel care se va lupta cu Iohannis” a spus secretarul general adjunct al PSD, într-o intervenţie la Antena 3. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite