Cifrele care arată eşecul administraţiei Firea. Nicuşor Dan: Cum e posibil să obţii 9% din veniturile estimate? Orice manager al unei companii private e demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea, primarul PSD al Capitalei
Gabriela Firea, primarul PSD al Capitalei

”Un singur indicator este suficient pentru a dovedi incompetenţa primarului şi a echipei sale: veniturile proprii ale municipalităţii în 2019. Acestea au fost estimate la 3,25 miliarde lei în bugetul votat la începutul anului. Veniturile proprii realizate au fost, conform execuţiei bugetare, de 300 milioane lei, adică 9% din ce s-a estimat la începutul anului”, arată Nicuşor Dan, candidatul dreptei pentru Primăria Capitalei.

”Primarul Capitalei supune votului Consiliului General în şedinţa de joi execuţia bugetară pe anul 2019.

Un singur indicator este suficient pentru a dovedi incompetenţa primarului şi a echipei sale: veniturile proprii ale municipalităţii în 2019. Acestea au fost estimate la 3,25 miliarde lei în bugetul votat la începutul anului. Veniturile proprii realizate au fost, conform execuţiei bugetare, de 300 milioane lei, adică 9% din ce s-a estimat la începutul anului.

Cum este posibil să obţii 9% din veniturile estimate? Orice manager al unei companii private este demis când veniturile realizate sunt 80%, nu 9%, din veniturile estimate. 

Execuţia bugetară pe 2019 dovedeşte şi minciuna primarului Firea, care s-a plâns că nu i-a dat guvernul destui bani. Banii primiţi de la stat (cota defalcată din impozitul pe venit, din TVA, subvenţii) au fost de 3,75 miliarde lei, faţă de 3,55 miliarde lei estimaţi în bugetul votat la începutul anului”, arată Nicuşor Dan. 

nicusor
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite