Chirica a fost la Ierusalim şi s-a rugat la Mormântul Sfânt: Era o chestie programată de mai mult timp. Am tot amânat de vreo patru ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Chirica
Mihai Chirica

Liderul PSD Iaşi, Mihai Chirica, a declarat că a fost la Ierusalim în weekend şi s-a rugat inclusiv la Mormântul Sfânt, precizând că vizita sa în Israel era programată de ceva timp şi nu a avut legătură cu şedinţa de miecuri a Comitetul Executiv al partidului în care va fi discutată situaţia sa în partid.

Mihai Chirica a declarat pentru News.ro că a fost plecat la Ierusalim în weekend şi a vizitat mai multe obiective, inclusiv Mormântul Sfânt, el precizând că plecarea era programată de ceva timp.

”Era o chestie programată de mai mult timp. Am tot amânat de vreo patru ori, iar zilele trecute am decis să merg acolo”, a spus Mihai Chirica.

El a precizat că nu s-a dus în mod special să se roage înaintea şedinţei de miercuri a Comitetului Executiv PSD, în care se vor discuta şi eventuale sancţiuni la adresa sa.

Mihai Chirica a mai afirmat că a constatat că în Israel oamenii ”gândesc global” şi că a descoperit companii IT, unde ”localnicii lucrează pentru firme din Dubai, fără a conta dacă sunt musulmani sau nu”.

”La noi în PSD văd că există problema asta cu multinaţionalele, dar nu aşa arată un partid de secolul 21. Eu în Iaşi mă întâlnesc cu tineri pe stradă care lucrează pentru astfel de companii. Şi sunt 12.000 în Iaşi, vor să trăiască într-un oraş europenizat. La fel gândesc şi cei din Israel, global”, a spus Mihai Chirica.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite