Chiliman, atac indirect la Antonescu: Nu-l înlocuiţi pe Băsescu cu un individ mai rău decât el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Chiliman
Andrei Chiliman

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, le-a spus, sâmbătă, candidaţilor USL din sector, să nu copieze "năravurile lui Traian Băsescu" şi să aibă grijă să nu îl înlocuiască pe acesta cu "un individ mai slab pregătit, mai rău decât el, fără caracter, fără bun simţ".

Andrei Chiliman l-a atacat dur pe Crin Antonescu, la lansarea candidaţilor USL din sectorul 1. Chiliman a lansat criticile fără a-l nominaliza pe Crin Antonescu, care nu a participat la lansare.

"Oamenii vor unitate, nu dezbinare. Cer oprirea războiului politicianist. Încetaţi să-i mai împărţiţi în două tabere! În băsişti şi anti-băsisşti. Nu copiaţi năravurile lui Traian Băsescu! Aveţi grijă să nu-l înlocuiţi pe Traian Băsescu cu un individ mai slab pregătit decât el, mai rău decât el, fără caracter, fără bun simţ", i-a îndemnat Chiliman pe reprezentanţii USL, reuniţi la lansarea candidaţilor Uniunii din Sectorul 1 pentru alegerile parlamentare.


El a mai spus că oamenii s-au săturat de "vorbe goale, de promisiuni deşarte" şi le cer politicienilor să se ocupe în primul rând de problemele economice.

"Oamenii vor mai mult respect (...). Nu le promiteţi că le măriţi pensiile atunci când ştiţi că nu o puteţi face. Aveţi însă grijă ca măcar să nu le scădeţi pe cele de acum. Respectaţi-i pe toţi românii şi nu-i trataţi de proşti sau imbecili, aşa cum procedează unii politicieni neisprăviţi, care stau toată ziua pe ecranele televiziunilor de ştiri", a adăugat Andrei Chiliman.

Lansarea candidaţilor USL pentru Sectorul 1 a avut drept slogan "La datorie pentru România", fiind prezenţi candidaţii Titus Corlăţean, Dan Tudorache, Vlad Nistor, Călin Popescu Tăriceanu, Ludovic Orban, Diana Tuşa, precum şi fostul şef al statului Emil Constantinescu, vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu, deputatul NL Eugen Nicolăescu, seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite