Chiliman o acuză pe Udrea că a comandat afişele cu Paleologu clovn pentru a da vina pe el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Chiliman
Andrei Chiliman

Primarul Sectorului 1 îi cere şefei PDL Bucureşti, Elena Udrea, printr-o scrisoare deschisă, să renunţe la a mai face o campania bazată pe şmecherie şi atacuri murdare şi acuză PDL că a făcut afişe cu Theodor Paleologu clovn pentru ca acesta să se poată prezenta drept victima lui Andrei Chiliman.

Edilul Sectorului susţine că, de două săptămâni, PDL duce în Sectorul 1 o campanie electorală bazată exclusiv pe şmecherie şi pe atacuri murdare la persoană, pe minciună şi pe diversiune. Andrei Chiliman acuză PDL că a înscenat o campanie negativă dusă de el împotriva candidatului PDL la Primăria Sectorului 1.

„V-aţi pictat propriul candidat în clovn, pe urmă l-aţi trimis cu afișul în mână la televizor, ca să pozeze în victimă a lui Chiliman. Apoi, aţi umplut scările blocurilor din Sectorul 1 cu un material electoral negativ care copiază imaginea și sloganul nostru de campanie, dar în care eu le transmit alegătorilor că datoria mea ar fi furtul din Primărie", a precizat Andrei Chiliman în scrisoarea deschisă adresată Elenei Udrea.

"Vă cer să renunţaţi la şmecheriile de două parale! Ştiu că v-aţi obişnuit să aveţi o prestaţie publică de natură să compromită orice, de la proiecte şi dezbateri serioase, la persoane şi partide (inclusiv partidul din care faceţi parte). Am însă datoria de a vă împiedica să compromiteţi şi dreptul cetăţenilor din Sectorul 1 la o campanie electorală corectă şi curată", a arătat Andrei Chiliman în scrisoarea către Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite