Cezar Preda, în război cu intelectualii PDL: „Candidaţii la Preşedinţie nu se găsesc pe bloguri“

Cezar
Preda, în război cu intelectualii PDL: „Candidaţii la Preşedinţie nu se găsesc
pe bloguri“

Cezar Preda se războieşte cu aripa intelectualilor din PDL

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, astăzi, că în opinia sa "candidaţii la Preşedinţie nu se găsesc pe bloguri" şi a criticat pe democrat-liberalii care "sub masca intelectualităţii" au deschis dezbateri "sterile şi filozofice" pe tema candidatului la prezidenţiale, conform Mediafax.

"Candidaţii la Preşedinţie nu se găsesc pe bloguri. Candidatul la Preşedinţie nu e în joben. Îl numeşti dacă îl ai şi dacă întruneşte condiţiile pentru a intra într-o bătălie cu şanse de câştig. Candidatul la Preşedinţie trebuie să fie dorit de cetăţeni şi de activiştii care aleargă pentru el", a precizat Cezar Preda.

Preda i-a criticat pe colegii săi de partid care vorbesc în ultima vreme despre faptul că PDL trebuie să dea cât mai repede un candidat la prezidenţiale şi despre organizarea unui Congres "pe bune" al partidului.

"Eu m-am săturat de oameni care intră în casa ta, se aşează în capul mesei, aruncă mâncarea că le pute şi pe urmă ţipă, să te dea şi afară din casă, că nu le place ce mâncare ai făcut. Aceştia sunt cei care subminează partidul din rădăcini de câţiva ani, sub masca intelectualităţii absolut necesară unui partid şi a unei înnoiri obligatorii. PDL are ca ţintă acum USL şi nu dezbateri sterile şi filozofice", a mai spus prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda.

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi scrie, pe Facebook, că este solidar cu Sever Voinescu şi aminteşte că organizaţia Buzău a PDL, condusă de Cezar Preda, a obţinut sub 10% la locale, iar la parlamentare sub media partidului, Preda intrând de pe locul 3 în Parlament.

Şi eurodeputatul PDL Cristian Preda scrie, pe blogul său, că este solidar cu Sever Voinescu, ameninţat cu excluderea din partid de către Cezar Preda şi aminteşte că prim-vicepreşedintele PDL a pierdut şi alegerile locale, când a candidat la şefia CJ Buzău, şi pe cele generale, într-un colegiu din judeţ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: