Cezar Preda, despre Mişcarea Populară: Băsescu a făcut un partid de frustraţi

Cezar Preda, despre Mişcarea Populară: Băsescu a făcut un partid de frustraţi

Cezar Preda FOTO Arhiva Adev[rul

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Traian Băsescu „a vrut să facă un partid de măicuţe, dar nu i-a ieşit" şi a făcut „un partid de frustraţi“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Văd că nu poate veni nimeni la Buzău fără să îmi pomenească numele să construiască şi să se lege de Cezar Preda şi de cine şi pe cine critică. Ştiţi cum e, vorba lui Traian Băsescu, deşi a încercat, nu a putut face un partid de măicuţe şi a căzut în extrema cealaltă. Nu a făcut de măicuţe, a făcut de frustraţi şi de oameni care nu au nici un Dumnezeu, sunt pentru interesul lor personal. Asta e. Atât a putut, atât a făcut", a declarat, luni, Cezar Preda, potrivit Mediafax

Vicepreşedintele PDL a mai afirmat că din Partidul Mişcarea Populară fac parte „oameni fără niciun Dumnezeu“.

El a lansat acest atac după ce săptămâna trecută preşedintele fundaţiei, Marian Preda, s-a aflat la Buzău pentru a lansa Mişcarea Populară, el spunând atunci că Cezar Preda, care a lipsit de la eveniment, preferă să atace dreapta politică decât să se lupte cu cei aflaţi la guvernare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: