Cezar Preda: "AMR-ul Guvernului Ponta este de 84 de zile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cezar Preda se arată extrem de încrezător în şansele Alianţei România Dreaptă la alegerie parlamentare. Acesta i-a transmis lui Victor Ponta că i-au mai rămas doar 84 de zile de guvernare, iar cariera sa politică va lua sfârşit tot în acelaşi interval.

Cezar Preda a spus că Alianţa România Dreaptă a fost prima înscrisă pe listele de la BEC ”deci prima formaţiune politică înscrisă în lupta cu un USL neeuropean”.

Preda le-a transmis preşedinţilor USL un mesaj: "Vreau să le transmit copreşedinţilor USL, ca doi foşti militari, cred că au făcut armata, deşi nu arată că au făcut armata, că AMR-ul acestui Guvern şi carierei lui politice arată astăzi 84. Domnule Ponta, au mai rămas 84 de zile!"

"Ne vom bate cu USL, care a dovedit că nu vrea să fie europeană, că nu vrea să guverneze pentru români, că vrea numai scandal şi transferă ura împotriva preşedintelui României cu neputinţa pentru viaţa de zi cu zi a fiecărui român", a spus Preda. 

Alianţa România Dreptă s-a înregistrat astăzi la Biroul Electoral Central şi a consfinţit formula prin care vor candida la parlamentare. Debutul noii alianţe a fost însă marcat de probleme. Noua Republică, condusă de Mihail Neamţu, nu a putut fi cooptată, pentru că a înregistrat o plângere la Tribunal, iar protocolul a fost semnat doar de PDL, PNŢCD şi Forţa Civică.

Adrian Papahagi a explicat pentru adevarul.ro care sunt soluţiile găsite de liderii Alianţei. Papahagi a explicat că el va intra în PDL, în timp ce Noua Republică va semna un procotol cu PNŢCD. Astfel, liderii partidului condus de Mihail Neamţu vor candida pe listele PNŢCD-ului, urmând ca după parlamentare să se regrupeze ca partid individual.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite