CEx-ul PSD s-a încheiat. Dragnea iese iarăşi triumfător. Care a fost scorul la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii Comitetului Executiv al PSD au dat un vot de încredere pentru Liviu Dragnea, la finalul unei şedinţe de de peste nouă ore, iar majoritatea a votat pentru susţinerea preşedintelui PSD.

UPDATE: Liviu Dragnea a declarat, la rândul său, că scorul votului din CEx a fost de 56 pentru susţinerea lui, „8 voturi împotrivă şi o abţinere. Sau 55 cu 8 cu 1“

UPDATE:  Codrin Ştefănescu contrazice cifrele votului anunţate de Firea: au fost 8 voturi anti-Dragnea, 59 pro liderul PSD şi o abţinere. Secretarul general adjunct al PSD a spus că există un proces verbal care confirmă cifrele anunţate de el.

UPDATE Potrivit declaraţiei Gabrielei Firea de la finalul şedinţei CEx, au fost 10 voturi pentru ca Dragnea să se retragă, 39 să rămână la şefia partidului şi o abţinere.

***

Potrivit preşedintelui PSD Caraş Severin Ioan Mocioalcă a anunţat că şedinţa CEx s-a încheiat cu un vot, dar doar opt lideri au votat împotriva lui Dragnea.

A existat şi o abţinere, a lui Liviu Dragnea însuşi.

În jurul orei 18, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ieşit pentru câteva minute din şedinţa CEx şi le-a spus jurnaliştilor că sigur se va da un vot până la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, fără să precizeze însă dacă este vorba despre un vot de încredere pentru el.

„Trebuie să fie un vot până la final”, a declarat Dragnea.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit vineri de la ora 13.00, pentru a tranşa disputele apărute în partid ca urmare a scrisorii în care era cerută demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea care îi are printre semnatari pe Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite