VIDEO Ceartă la TV între soţul Alinei Gorghiu şi purtătorul de cuvânt al PNL. „E cunoscută obsesia pentru BNR“; „Ştiu ce mandat aveţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Isar şi Ionel Dancă
Lucian Isar şi Ionel Dancă

Lucian Isar, soţul senatoarei PNL Alina Gorghiu, şi Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, s-au contrat într-o emisiune la B1TV pe tema BNR. Isar este unul dintre criticii vehemenţi ai guvernatorului Mugur Isărescu, în timp ce PNL susţine Banca Naţională în războiul cu PSD. Anul acesta, mandatul lui Isărescu ajunge la final, iar PSD va numi un alt şef al BNR. Printre numele vehiculate e Darius Vâlcov, în cazul în care va scăpa de condamnare.

Moderator. Credeţi că vor urma concedieri n zona privată după Ordonanţa lăcomiei?

Lucian Isar: În bănci, singur nu. Cred că se va schimba conducerea BNR în aprilie şi apoi va fi un an foarte bun pentru bănci. Noi bănci vor intra în sistem. 

Ionel Dăncă: Chiar credeţi ce ziceţi?

Lucian Isar: Sunt convins de asta. Suntem sistemul bancar cel mai prost dezvoltat din Europa. 

Ionel Dancă: Deci problema e conducerea BNR. Apoi va curge lapte şi miere. 

Lucian Isar: Ştiu ce mandat aveţi. 

Ionel Dancă: Nu am niciun mandat. E cunoscută obsesia dvs pentru BNR. 

Lucian Isar: După 30 de ani în care Isărescu a spus că sistemul bacar din România e cel mai slab dezvoltat din toată Uniunea Europeană, gândiţi-vă că în momentul în care se va schimba această conducere va fi o zonă de emancipare.

Ionel Dancă: Va veni Vâlcov (guvernator al BNR - n.r.). Deci va fi o zonă foarte mare de emancipare. 

Lucian Isar: Nu ştiu de unde aveţi informaţia. Absolut oricine va schimba actuala conducere de 30 de ani de la BNR va fi o zonă de emancipare. 

Ionel Dancă: Deci şi Vâlcov. 

..

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite