Ceartă între Tăriceanu şi o avocată: „Ai reuşit să ieşi din politică fix ca o lichea!“; Cum i-a răspuns preşedintele ALDE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu. FOTO Mediafax
Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu. FOTO Mediafax

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îi răspunde avocatei Ingrid Mocacu, după ce această i-a spus că a reuşit să iasă din politică „fix ca o lichea”. Fostul premier a punctat faptul că datorită politicilor promovate de ALDE persoane ca Mocanu au rămas în libertate şi nu au ajuns la închisoarea.

„Felicitări Moş Tăricene! Ai reuşit să ieşi din politică fix ca o lichea!”, a declarat marţi avocata Ingrid Mocanu. 

„Aflu că o duduie înţepată şi pe deasupra avocată, care a stat ani de zile mai mult în boxa acuzaţilor decât în barou, nu mai are loc de mine şi îmi pune în cârcă desfiinţarea Secţiei Speciale. Adică exact cea pentru care m-am luptat din greu, condiţionând sprijinul pentru noul guvern de păstrarea ei.Îi spun doar atât înţepatei: dacă oameni ca mine nu s-ar fi luptat ani de-a rândul cu statul paralel, dacă l-am fi lăsat să se desfăşoare în voie, azi nu ar mai fi scăpat, poate, fără cei patru ani cu executare din dosarul ANRP. Dacă azi, duduie, eşti achitată, liberă, ferice şi prestezi în voie pe Facebook, e poate şi pentru că oameni ca mine au avut curaj şi au denunţat permanent sistemul ticălos din justiţie, în care condamnările se făceau pe bază de bileţele de la servicii şi pe alte considerente”, i-a transmis Tăriceanu pe Facebook.

De asemenea, preşedintele ALDE a subliniat că nu se aşteaptă la o reacţie pe măsură a avocatei. „Nu mă aştept la recunoştinţă, doar la un pic de bun simţ!...”, a completat Tăriceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite