Ce a vrut să spună autorul. Agenţia de branding care s-a ocupat de partidul lui Cioloş explică principalele caracteristici ale Mişcării România Împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aneta Bogdan, fondator al companiei care s-a ocupat de brandingul din spatele Mişcării România Împreună, a dat explicaţii, într-un interviu dat pentru paginademedia.ro, referitoare la alegerea numelui formaţiunii, valori şi ideologie.

„Nu au vrut (să se numească – n.r.) „Partid”, pentru că ideologic au, să spunem, ADN de Mişcare. Ca şi dinamică sunt o Mişcare, au nevoie să se alăture cât mai mulţi oameni, nu să stea anchilozaţi într-o structură. Mişcarea este de asemenea una socială şi în cele din urmă, Mişcarea înseamnă o formă de progres", a declarat Aneta Bogdan pentru paginademedia.ro. 

În acelaşi interviu, Aneta Bogdan a vorbit şi despre logo-ul formaţiunii:  „Ca să glumesc, fiindcă 3 trandafiri erau daţi, un măr era luat, o săgeată era luată. Întotdeauna un brand înseamnă o consistenţă. Când spui România împreună, spui a aduna la un loc pe toţi cei care patriotic au bună credinţă şi bune intenţi vis-a-vis de ţara aceasta. E clar că plusul acela a venit din acest împreună. Din noi plus voi.“, a mai spus Bogdan. 

Potrivit ziare.com, agenţia Brandinent a venit şi cu un „manual de întrebuinţare“ privind formaţiunea condusă de Dacian Cioloş. Din acest manual aflăm că Miscarea România împreună vrea schimbarea în bine, fără a spune dacă este de centru, stâga sau dreapta. De asemmenea, este explicat faptul că formaţiunea condusă de Cioloş este mai mult un proiect de ţară nu un partid politic. 

„Grupul din spatele Miscarii Romania Impreuna nu este format din politicieni, ci din profesionisti recunoscuti in domenii publice si private, si cu o experienta relevanta de administrare si guvernare - experienta care in 2016 s-a concretizat intr-o lectie data "guvernantilor de profesie" reprodusi de partidele politice in ultimii 28 de ani", ne explica manualul de identitate, citat de ziare.com

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite