Ce vinovaţi a găsit Guvernul după ce Dăncilă a ratat întâlnirea cu şeful Comisiei Europene

Ce vinovaţi a găsit Guvernul după ce Dăncilă a ratat întâlnirea cu şeful Comisiei Europene

Guvernul spune că Delegaţia Comisiei Europene în România transmis o oră de aterizare greşită, apoi SPP l-a preluat pe Juncker şi l-a dus direct la hotel. Potrivit unor surse politice, coloana SPP a mai dat o tură de pistă în speranţa că Dăncilă va sosi. În zadar. Reamintim că liderul PSD Liviu Dragnea i-a atacat de mai multe ori pe şeful SPP, Lucian Pahonţu, şi pe şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România, Angela Cristea.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Urmare a unor informaţii publicate în spaţiul public referitoare la aşa zisa întârziere a premierului Viorica Dăncilă la întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Biroul de presă al Guvernului face următoarele precizări:

Protocolul Guvernului României a fost informat de Reprezentanţa Delegaţiei Comisiei Europene în România că aeronava cu care se deplasează în România preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Băneasa, la ora 18.30, informaţii confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles.

Premierul Viorica Dăncilă a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Băneasa.
La ora 17.40, Protocolul Guvernului a fost anunţat de către directorul Aeroportului Băneasa că aeronava cu care vine în România preşedintele Comisiei Europene este posibil să aterizeze mai devreme decât ora anunţată iniţial.

La ora 18.00, premierul Viorica Dăncilă a intrat în Aeroportul Băneasa. Însă, SPP a preluat în coloană oficială delegaţia preşedintelui Comisiei Europene de la scara avionului şi a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată“, susţine Guvernul. 

Întâlnirea dintre Dăncilă şi Juncker era programată la ora 18.00, la salonul oficial al Aeroportului Otopeni. Preşedintele Comisiei Europene a aşteptat-o pe Viorica Dăncilă aproximativ cinci minute, apoi a plecat la summit-ul celor Trei Mări, găzduit de Cotroceni.

Gafa este cu atât mai ruşinoasă cu cât Viorica Dăncilă a insitat să aibă o întrevedere cu şeful Comisiei Europene, care a venit la Bucureşti invitat de preşedintele Klaus Iohannis, deci fără nicio legătură cu Guvernul, susţine g4media.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: