Maria Grapini „loveşte“ din nou. Ce urare le-a transmis europarlamentarul copi(i)lor de ziua lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Grapini FOTO Facebook
Maria Grapini FOTO Facebook

Europarlamentarul Maria Grapini  a publicat pe contul personal de Facebook o urare adresată copiilor, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului. Mai mulţi utilizatori ai reţelei sociale au distribuit mesajul şi au criticat-o pe Grapini pentru greşelile de scriere.

Urarea adresată de Grapini pe contul său de Facebook include mai multe erori gramaticale şi de punctuaţie. „Pentru toţi copii din lume şi pentru toţi oamenii care pstrează o parte din sufletul de copil,La muuuuuulţi ani! Sănătate şi înţelepciunea pentru a ne bucura de fiecare clipă!“, a scris Grapini pe Facebook.

Eurodeputata a fost imediat criticată de mai mulţi utilizatori ai reţelei sociale care au distribuit mesajul însoţit de comentarii acide.

Recent, o fotografie publicată de Grapini pe Facebook, în care aceasta apare într-un lan de maci, a devenit faimoasă pe Internet.

FOTO Maria Grapini a devenit viral pe Internet. Europarlamentarul a lansat moda pozelor în lanul cu maci

Europarlamentarul Partidului Conservator nu este la prima apariţie virală pe Internet. Dacă în trecut, gramatica a fost cea care a trădat-o, de această dată o imagine realizată într-un câmp de maci din Timişoara s-a răspândit viral şi a început să fie transformată într-un MEME.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite