Ce spunea Horia Nasra în urmă cu o săptămână, când demisiona din PSD: „Conducere mediocră. Sper ca PSD să nu aibă soarta PNŢCD“. Azi s-a întors

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Horia Nasra a anunţat astăzi că a luat decizia de a se întoarce în PSD, partidul din care în urmă cu o săptămâna îşi dădea demisia criticând conducerea „slabă” şi „falimentară”. „Sper ca PSD să nu aibă soarta PNŢCD şi le doresc foştilor mei colegi cât mai curând, să scape de această conducere falimentară şi nefastă, cea mai slabă conducere a PSD”, afirma Nasra miercurea trecută. Azi e înapoi.

În urmă fix cu o săptămâna deputatul Horia Nasta anunţa că îşi dă demisia din PSD şi că se înscrie în Pro România. Acesta a criticat actuala conducere a social-democraţilor şi spunea că PSD şi-a uitat valorile şi ideologia.

„Din păcate, în PSD valorile care stau la baza partidului şi tot ce înseamnă ideologie nu se mai respectă, conducerea este una mediocră şi aici mă refer la triumviratul falimentului (Dăncilă - Fifor - Teodorovici) din PSD. Sper ca PSD să nu aibă soarta PNŢCD şi le doresc foştilor mei colegi cât mai curând, să scape de această conducere falimentară şi nefastă, cea mai slabă conducere a PSD.

Am intrat într-o echipă tot de stânga, cu oameni valoroşi, cu un preşedinte harnic şi dornic să ia măsuri bune pentru români şi mă bucur că alături de mine sunt în continuare colegii din Cluj, din PSD, Remus Lapusan, Cornel Itu, Ilea Vasile şi în următoarele zile încă câteva sute de colegi vor veni în echipa PRO România Cluj. Cât despre colegii care încă nu au plecat din PSD, sunt convins că la un moment dat ne vom reîntâlni într-un nou proiect politic de stânga”, declara Nasra săptămâna trecută pe Facebook.

Astăzi însă, acesta s-a răzgândit şi a anunţat că se reîntoarce „acasă”, în PSD.

„Stimaţi clujeni, dragi colegi, Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei”, a precizat acesta.

Vezi şi: Ponta, despre „trădarea” celor doi aleşi care s-au reîntors în PSD: Le-am oferit şansa să iasă din minciună. Nu sunt printre cei 237 care au semnat moţiunea

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite