Ce spune Victor Ponta despre o candidatură a lui Dragnea la prezidenţiale: „Toată lumea ştie că va fi la fel ca în 2000“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Victor POnta. FOTO Mediafax
Liviu Dragnea şi Victor POnta. FOTO Mediafax

Fostul premier Victor Ponta susţine că în condiţiile în care Liviu Dragnea va candida pentru funcţia de preşedinte al ţării, electoratul se va mobiliza ca în anul 2000, de această dată voturile urmând a fi câştigate de Klaus Iohannis, doar pentru a nu fi ales şef al statului liderul PSD.

„Singura soluţie, şi eu o voi susţine, e ca toţi cei care ne considerăm social-democraţi să găsim un candidat şi să-l susţinem. Un candidat care să intre în turul 2 cu Iohannis. Dacă va candida Dragnea, până la urmă e un blat. Toată lumea ştie că va fi ca în 2000: o să mergem toţi să-l votăm pe Iohannis ca să nu iasă Dragnea. Ceea ce nu se dovedeşte soluţia cea mai bună“, a declarat Victor Ponta, într-o intervenţie la Digi24.

De asemenea, fostul premier a subliniat că pe Klaus Iohannis l-ar avantaja o candidatură a lui Liviu Dragnea: „Ce-şi doreşte Iohannis e să-l aibă în turul 2 pe Dragnea“. 

Nu în ultimul rând, Victor Ponta anunţat că nu are de gând să candideze la prezidenţiale.„Eu nu voi candida în 2019, aşa că nu pot fi interesat direct, dar pot să fiu cel care coagulează forţe politice de centru stânga“.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite