Ce spune premierul Tudose despre „statul paralel“ şi cum îi contrazice pe colegii de partid

Ce spune premierul Tudose despre „statul paralel“ şi cum îi contrazice pe colegii de partid

Premierul Mihai Tudose. FOTO Inquam Photos

Premierul Mihai Tudose a refuzat, joi, să răspundă la o întrebarea referitoare la „statul paralel“ şi dacă e afectată activitatea Guvernului. Săptămâna trecută, conducerea PSD a adoptat o rezoluţie în care susţine că reprezentanţii „statului paralel şi ilegitim“ ar încerca să pună piedici programului de guvernare şi să le facă dosare social-democraţilo, sub „pretextul luptei anti-corupţie“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„ Nu înţeleg conceptul, sincer. Eu îmi văd de...Deci, eu îmi văd de Guvern. Avem un stat de care trebuie să ne ocupăm, cu nişte români cărora trebuie să le facem o viaţă mai bună“, a declarat Mihai Tudose fiind întrebat ce este „statul paralel“ şi dacă activitatea Guvernului ar fi afectată. 
 
Pe de altă parte, şeful de la Palatul Victoria a subliniat că are loc asaltul unor instituţii asupra partidului. „E un asalt pe partid, Guvernul fiind susţinut de partid“, a mai spus premierul României.
 
Mai mulţi colegi de partid ai lui Mihai Tudose au vorbit pe larg despre aşa-zisul „stat paralel“, printre ei fiind Liviu Dragnea, Marian Neacşu, Liviu Pop sau Liviu Pleşoianu.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările