Ce spune Ponta despre revenirea în PSD: „Acum partidul e o alianţă între baronii PD-işti şi exaltaţii PRM-işti“

Ce spune Ponta despre revenirea în PSD: „Acum partidul e o alianţă între baronii PD-işti şi exaltaţii PRM-işti“

Fostul premier Victor Ponta. FOTO Eduard Enea

Fostul premier Victor Ponta a vorbit, la Adevărul Live, despre posibilitatea de a se reîntoarce în PSD, dar şi despre actuala conducere a formaţiunii social-democrate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat la „Adevărul Live“ dacă s-ar mai reîntoarce în PSD, fostul premier Victor Ponta a precizat: „Nu poţi niciodată să spui niciodată în politică. Majoritatea celor din PSD îmi sunt în continuare apropiaţi. Am o problemă cu direcţia pe care a luat-o PSD. Eu spun ceea ce mulţi gândesc şi n-au curaj să spună. Mie n-are ce să-mi facă Dragnea, n-are ce să-mi dea, n-are ce să-mi ia. N-are cu ce să mă cumpere“.  
 
Pe de altă parte, Victor Ponta a făcut o scurtă prezentare a modului cum e condusă formaţiunea social-democrată în prezent. „PSD e PRM-ul anilor 2000. PSD e o alianţă între baronii PD-işti şi exaltaţii PRM-işti. Tudose e PSD-ist. N-a venit nici din PD, nici din PRM“, a completat fostul premier.  
  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: