Ce spune Orban despre noul primar al Devei, cel care şi-a pus şoferul să dea un examen în locul său

Ce spune Orban despre noul primar al Devei, cel care şi-a pus şoferul să dea un examen în locul său

Liderul PNL, Ludovic Orban. FOTO Eduard Enea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a comentat, la Adevărul Live, alegerea lui Florin Oancea în funcţia de primar al Devei, dar şi faptul că în 2006, pe când era viceprimar, noul edil şi-a trimis propriul şofer să susţină, în locul său, un examen de masterat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„S-a reîncălzit o ciorbă care a mai fost reîncălzită până acum de 10 ori. PSD l-a atacat pe domnul Oancea în campanie cu această temă. Oancea este un om apropiat de oameni, foarte uşor accesibil. A fost din casă în casă, cunoaşte foarte bine problemele municipiului Deva. E un om serios, plăcut“, a afirmat Ludovic orban, la Adevărul Live.  
 
De asemenea, preşedintele PNL a explicat şi de ce liberalii au mers pe varianta Oancea, în condiţiile în care acesta fusese în 2016 candidatul ALDE pentru funcţia de primar. 
 
„El este liberal de 20 şi ceva de ani. A fost dat afară din PNL. Trebuia să fie candidatul PNL dinainte, când a fost preferat Mărginean. E un liberal autentic. A luptat pentru promovarea ideilor liberale“, a mai spus Orban. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările