Ce spune Nicuşor Dan despre retragerea lui Traian Băsescu din cursa pentru Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan, candidatul PNL şi al USR-PLUS pentru Primăria Capitalei  FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicuşor Dan, candidatul PNL şi al USR-PLUS pentru Primăria Capitalei  FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Nicuşor Dan, candidat al PNL şi al USR-PLUS, a făcut apel la electoratul PMP să-l voteze pe el pentru că în caz contrar, prin votul dat lui Traian Băsescu, ar fi, de fapt, un sprijin pentru Gabriela Firea.

„Eu am susţinut ca înţelegerea să fie între patru partide, nu trei. Au fost negocieri. S-a întâmplat că nu s-a ajuns la o înţelegere. Nu e niciun vinovat. În momentul în care aşteptările oamenilor nu se potrivesc s-a întâmplat că pretenţiile celor trei părţi să nu se suprapună” , a declarat Nicuşor Dan, la Adevărul Live, fiind întrebat de ce nu s-a ajuns la o înţelegere între PNL, USR-PLUS şi PMP.

Candidatul anti-PSD a făcut un apel către electoratul PMP să-l susţină pe el, nu pe Traian Băsescu. „Mă aştept ca electoratul PMP o să voteze lucid, raţional. Orice vot dat oricui cu excepţia mea, e un vot pentru Firea”. 

Întrebat dacă a avut vreo discuţie cu Traian Băsescu pentru a-l convinge să se retragă, Nicuşor Dan a negat că ar fi avut loc vreun dialog între cei doi.

Citeşte şi:

Nicuşor Dan, despre dezbaterea cu Firea: Mi-ar fi plăcut să demontez minciunile din campania asta. Aş întreba-o dacă se simte responsabilă pentru 10 august

Nicuşor Dan: Orice vot dat în afara mea este un vot pentru PSD. Vlad Voiculescu: Ar fi o ratare istorică dacă Firea ar ajunge din nou primar

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite