Ce spune Nicuşor Dan despre cooptarea lui Cioloş în guvernul din umbră al USR

Ce spune Nicuşor Dan despre cooptarea lui Cioloş în guvernul din umbră al USR

Nicuşor Dan a fost ales preşedintele USR fără prea multe emoţii. FOTO Mediafax

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, faptul că formaţiunea pe care o conduce va pregăti un guvern din umbră, pentru funcţia de premier fiind luat în calcul şi Dacian Cioloş.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am propus un calendar de un an şi jumătate pentru elaborarea programului politic complet al USR pentru România. La sfârşitul acestui proces, vom selecta dintre toţi oamenii care au participat la dezbaterea pe program persoanele cele mai competente pentru fiecare domeniu şi persoana pentru prim-ministru. La dezbaterea pe program o să invităm oameni din societate care cunosc diferitele domenii şi în componenţa acelui Guvern pe care propun să-l anunţăm nu excludem să avem oameni din exteriorul USR. Dacian Cioloş -  evident că nu este exclus“, a spus Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă.
 
Întrebat dacă Dacian Cioloş ar putea să conducă acel guvern din umbră, Nicuşor Dan a răspuns afirmativ: „Inclusiv”. În conferinţa de presă, Nicuşor Dan a reiterat faptul că îşi propune ca USR să devină al doilea partid al ţării, să se bată cu şanse la primăriile marilor oraşe şi rezultatul de la alegerile parlamentare din 2020 să-i permită să propună premierul.
 
Nicuşor Dan a fost reales, sâmbătă, preşedinte al USR, după ce a primit majoritatea delegaţilor formaţiunii, prezenţi al Congresul organizat în Cluj-Napoca. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările