Ce spune Florin Cîţu despre pelerinajul primarilor la Palatul Victoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu. FOTO Mediafax
Florin Cîţu. FOTO Mediafax

Florin Cîţu a răspuns acuzaţiilor PSD despre faptul că încearcă să-şi atragă voturile aleşilor locali prin alocarea discreţionară de bani, în contextul în care în ultimele zile la Palatul Victoria au venit edilii din Teleorman şi Bacău pentru a discuta de fonduri pentru investiţii.

În conferinţa de presă de miercuri, şeful Guvernului, Florin Cîţu, a fost întrebat cum răspunde acuzaţiilor că încearcă să cumpere primarii PNL pentru a-şi asigura voturi la Congres.

„O acuzaţie fătră sens şi o resping. Dacă vă aduceţi aminte i-am invitat pe primarii PSD din Vaslui să vină. Ieri am aflat de la primarii din Teleorman că toate unităţile administrativ teritoriale din acel judeţ nu sunt legate la gaze, au drumuri de pământ. România a fost lăsată în urmă”, a declarat Cîţu. 

Premierul României a subliniat că s-a văzut şi cu primari ai Opoziţiei, fiind dat exemplul participării la şedinţa Asociaţiei Municipiilor din România.  „Am făcut întâlniri şi cu AMR, unde sunt primari din toate partidele. Îi aştept şi pe primarii PSD să vină”, a fost mesajul lui Florin Cîţu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite