Ce propune armistiţiul înaintat de PNL partidelor pentru susţinerea Guvernului minoritar PNL-UDMR DOCUMENT

Ce propune armistiţiul înaintat de PNL partidelor pentru susţinerea Guvernului minoritar PNL-UDMR DOCUMENT

FOTO Mediafax şi Inquam Photos

PNL propune partidelor din Parlament susţinerea unui Guvern minoritar pe perioadă determinată, ce ar urma să fie stabilită de liderii partidelor. Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, le cere preşedinţilor de partide susţinerea Guvernului minoritar PNL-UDMR pentru „a pune în practică un program imediat pentru depăşirea acestei perioade critice”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit documentului trimis către liderii partidelor politice din Parlament, Nicolae Ciucă le transmite liderilor: „Vă chem acum să treceţi peste rezervele politice pe care le aveţi şi să-mi daţi şansa de a pune în practică un program imediat pentru depăşirea acestei perioade critice”. 

„Cel mai important lucru pe care îl pot face acum este apelul la conştiinţa dumneavoastră de cetăţeni români, la patriotismul şi raţiunea dumneavoastră”, le mai transmite premierul desemnat liderilor de partide. 

Nicolae Ciucă mai argumentează că „un astfel de armistiţiu nu ar însemna abandonarea valorilor şi intereselor politice ale partidelor parlamentare, ci prioritizarea unor valori şi interese mai înalte”. 
 
 
Perioada în care ar urma să fie valabil armistiţiul şi partidele ar susţine Guvernul minoritar PNL - UDMR ar urma să fie negociate cu liderii celorlalte partide din Parlament, a mai declarat premierul interimar Florin Cîţu, care este de părere că un astfel armistiţiu va aduce stabilitate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările