Ce program are preşedintele Iohannis în următoarele zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Klaus Iohannis. FOTO Presidency.ro
Preşedintele Klaus Iohannis. FOTO Presidency.ro

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat, marţi, programul preşedintelui Klaus Iohannis în următoarele zile, printre evenimentele la care ia parte fiind vizitarea bazei Mihail Kogălniceanu şi întâlnirea cu generalul Petr Pavel, preşedintele Comitetului Militar al NATO, dar şi participarea la un exerciţiu militar la Cincu, în judeţul Braşov.

„În ziua de joi, 13 iulie, Klaus IOhannis va vizita Centrul Administrativ Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, unde va avea o întâlnire cu generalul Petr Pavel“, a declarat Mădălina Dobrovolschi.

Totodată, aceasta a anunţat că sâmbătă va merge la poligonul Cincu pentru a observa exerciţiul multinaţional Saber Guardian, acţiune la care participă peste 25.000 de militari şi peste 2.000 de mijloace tehnice.

„Marţi, 18 iulie, preşedintele Iohannis va fi în vizită în judeţele Harghita şi Covasna. Scopul îl reprezintă cunoaşterea problemelor locale, identificarea realităţilor zonei“, a precizat Dobrovolschi.  Aici, acesta „va participa la o dezbatere cu autorităţile locale care va avea loc la CJ Harghita .Vor participa peste 300 de aleşi locali. Dezbaterea poartă numele «Coerenţă şi transparenţ㻓, a completat purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite