Ce popularitate are Liviu Dragnea în sondajul prezentat în şedinţa conducerii PSD de unul dintre contestatarii lui

Ce popularitate are Liviu Dragnea în sondajul prezentat în şedinţa conducerii PSD de unul dintre contestatarii lui

Liviu Dragnea nu este un lider politic prea popular în prezent. FOTO Mediafax

Vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, a prezentat vineri, la şedinţa CEx, un sondaj de opinie intern care arată că liderul partidului are o popularitate foarte mică în raport cu partidul, acesta fiind întrecut de numeroase personalităţi politice, potrivit Digi24.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidenţiale şi ar candida, Liviu Dragnea n-ar fi votat decât de 4 la sută din electorat, potrivit sondajului prezentat de Adrian Ţuţuianu şi citat de Digi24. Sondajul, efectuat în perioada 1-10 septembrie, arată că dacă ar avea loc alegeri prezidenţiale, Klaus Iohannis ar fi votat de 25%, acesta fiind primul clasat. 
 
Al doilea om politic în ceea ce priveşte populatitatea ar fi Călin Popescu Tăriceanu, cel care ar strânge 13% din voturi, urmat de o persoană din afara politicii, Laura Codruţa Kovesi (fostă şefă a DNA), cotată la 10%.  În faţa lui Liviu Dragnea ar fi şi Dacian Cioloş, lider al Mişcării România împreună, cotat la 7%. 
 
Preşedintele PSD s-ar clasa doar în faţa unor politicieni ca Ecaterina Andronescu, Eugen Tomac şi Kelemen Hunor. 
 
De altfel, în scrisoarea deschisă a taberei anti-Dragnea, cei trei semnatari susţineau că liderul PSD se bucură de o intenţie de vot undeva între 7% şi 12%. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: