Ce oameni propun Guvernul, Iohannis şi USR pentru CNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PNL nu a avut propria propunere, ci Guvernul condus de Florin Cîţu, în timp ce USR a venit cu numele dorit. FOTO Inquam Photos / George Calin
PNL nu a avut propria propunere, ci Guvernul condus de Florin Cîţu, în timp ce USR a venit cu numele dorit. FOTO Inquam Photos / George Calin

Guvernul, Administraţia Prezidenţială şi USR şi-au anunţat propunerile pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului, cele patru persoane urmând să fie audiate în săptămânile următoare de comisiile de specialitate din Parlament, apoi votate în plen.

În ultima şedinţă comună a Birourilor Permanente din Camera Deputaţilor şi a Senatului aleşii din conducerea Parlamentului au vorbit şi despre situaţia de la Consiliul Naţional al Audiovizualului, acolo unde au expirat mai multe mandate. 

Prin urmare, au venit noi propuneri pentru conducerea CNA. Administraţia Prezidenţială a propus-o pe Dorina Rusu pentru membru plin al CNA, în timp ce membră supleantă este propusă Oana-Cosmina Mihalache. 

Pe de altă parte, Guvernul condus de Florin Cîţu îl propune pe Valentin Jucan. Noile propuneri vin în contextul în care au expirat mandatele Dorinei Rusu (care astfel va fi pentru încă şase ani membră CNA) şi Radu Herjeu. 

De asemenea, USR l-a propus pentru CNA pe Mircea Toma. Cele patru persoane ar trebui să fie audiate pentru ca raportul comisiilor comune de cultură şi mass media să fie gata până pe 23 martie. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite