Ce poate face Ioana Băsescu, fiica preşedintelui, cu „Mişcarea Populară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica cea mare a şefului statului, Ioana Băsescu, a cerut la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) înregistrarea mărcii "Mişcarea Populară". Potrivit Buletinului Oficial de Proprietate Industrială, cererea a fost depusă în 11 aprilie chiar pe numele Ioanei Băsescu.

Domeniile asociate mărcii sunt grupate pe trei categorii, în care se regăsesc "educaţia, instruirea, divertismentul, servicii juridice, serviciile de siguranţă pentru protejarea bunurilor şi a indivizilor; serviciile personale şi sociale oferite de către terţi, destinate să satisfacă nevoile indivizilor".

„Nu există domenii speciale pentru un partid. Aşa că un partid alege nişte domenii generice, de regulă acestea de mai sus. Dacă Mişcarea Populară se vrea partid, a ales bine domeniile", a declarat pentru „Adevărul" purtătorul de cuvânt al OSIM, Ovidiu Dinescu. El a precizat că, în cazul în care procedura decurge fără complicaţii, „Mişcarea Populară" va deveni marcă înregistrată în maximum şase luni. Ioana Băsescu nu a putut fi contactată pentru a da explicaţii în legătură cu demersul ei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite