Ce-l sfătuieşte CTP pe Donald Trump să facă pentru a scăpa de COVID-19: „Injectaţi-vă nişte detergent ori primiţi oferta generoasă a lui Putin”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a comentat infectarea cu COVID-19 a preşedintelui american, Donald Trump. Gazetarul îi transmite acestuia să-şi facă o injecţie cu detergent ca să scape ori să accepte vaccinul lui Putin.

„Logic, dacă excludem prostia, atunci ce trebuie spus e limpede. Donald Trump s-a infectat pentru că a batjocorit virusul şi pe cetăţeni, pentru că nu i-a păsat de cei 200.000 de americani care au murit ce COVID-19, pentru că a făcut raliuri electorale fără protecţie, cu un număr mare de oameni, pentru că a umblat fără mască şi şi-a bătut joc de cei care purtau mască, cum fac şi unii de pe aici, de pe la noi, pentru că a spus că virusul nu e numai vlăguit cum se zicea pe aici, ci e terminat, nu face nimic...Şi acum s-a îmbolnăvit. Absolut logic!

Ce i-aş recomanda eu... I-aş spune: „Domnu' Trump, injectaţi-vă domne nişte detergent, domne!”. Să-şi injecteze nişte detergent, sau să primească generoasa ofertă a omologului său, Vladimir Putin, un vaccin Sputnik, rusesc, care o să-l pună pe picioare imediat. Omologul şi prietenul său Putin”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Gazetarul face referire la două evenimente diferite atunci când îl ironizează pe preşedintele american. Primul a avut loc în aprilie - atunci preşedintele american a sugerat ca americanii ar trebui să-şi injecteze dezinfectant pentru a contracara virusul COVID-19, un sfat aspru criticat de medici şi de public. Efectul: creşterea numărului de apeluri la urgenţe privind ingerarea de dezinfectant. Trump a declarat ulterior că era sarcastic şi nu vorbea, de fapt, serios atunci când a făcut recomandarea respectivă. Al doilea eveniment a avut loc vineri, după ce vestea infectării preşedintelui american cu COVID-19 a făcut înconjurul lumii. Un oficial rus a anunţat că Rusia se oferă să îl vaccineze pe preşedintele american cu Sputnik-V, vaccinul rusesc aflat într-o fază avansată de testare

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite